duminică, 3 mai 2009

SUPA DE ROSII

INGRENDIENTE

- 1 kg de rosii coapte foarte bine;
- 1 ceapa;
- 2 morcovi;
- 1 cartof;
- 2 linguri bulion;
- 50 gr orez;
- patrunjel;
- condimente: sare, piper, vegeta.

Mod de preparare:

Se spala bine toate legumele. Intr-o oala se pun 2 l de apa la fiert. Rosiile se taie cubulete. Morcovii si ceapa se curata, se spala bine si se dau prin razatoare. Orezul se pune intr-un bol si se spala bine. Cartoful se curata de coaja si se taie cubulete.
Cand apa fierbe se adauga in ea rosiile, morcovii, ceapa, orezul si 2 linguri de bulion. Dupa 20 de minute se adauga cartoful, patrunjelul tocat marunt si condimente dupa gust. Se mai lasa la fiert pana cand cartoful este moale.

VA DORESC POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Google Search

căutare personalizată