- 5 ciuperci normale;
- 100 gr orez;
- 30 ml ulei;
- condimente: sare, piper, vegeta.
Mod de preparare:
Se pune orezul intr-un bol si se spala in 2-3 ape, dupa care se pune intr-o olica cu apa si cu un strop de sare la fiert aproximativ 20 de minute. Cand acesta este fiert se spala in cateva ape si se pune intr-o strecuratoare la scurs. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga ciupercile spalate si taiate felii, orezul si condimente dupa gust si se lasa 5-10 minute pe foc.
Se serveste ca si garnitura.
Se serveste ca si garnitura.
VA DORESC POFTA BUNA!
interesant blogul, mai ales acest continut care sincer nu oricine indrazneste... gatesti ceva?.. eu manc doar carne de pui, atat:D
RăspundețiȘtergeremultumesc frumos de comentarii
RăspundețiȘtergere