
INGRENDIENTE
- 400 gr carne de pui/porc;
- 400 gr mazare;
- 1 legatura marar;
- 2 cepe;
- 2 linguri pasta tomate;
- 2 linguri faina;
- 1 cartof mai mare;
- 3 cani apa;
- condimente: sare, piper, vegeta.
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Cand aceasta este calita se adauga pasta de tomate si condimente dupa gust. Dupa 5 minute se adauga 3 cani de apa, mazarea si carnea taiata cuburi.
Dupa 1 ora se adauga cartoful taiat cuburi. Dupa 30 de minute se adauga mararul tocat marunt.
Intr-un bol se amesteca faina cu putina apa pana cand se omogenizeaza compozitia, se adauga peste mancarica si se mai lasa la fiert 5 minute.
Dupa 1 ora se adauga cartoful taiat cuburi. Dupa 30 de minute se adauga mararul tocat marunt.
Intr-un bol se amesteca faina cu putina apa pana cand se omogenizeaza compozitia, se adauga peste mancarica si se mai lasa la fiert 5 minute.
VA DORESC POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu