- 5 -6 cepe mari;
- 3 catei de usturoi;
- 2 linguri pasta de tomate;
- 1 morcov;
- 1 legatura marar;
- 3 linguri untdelemn;
- 1/2 lingura boia de ardei dulce/iute;
- 1 lingurita otet;
- 1 lingurita zahar.
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se taie rondele dupa care se pune la calit in ulei. Peste aceasta adaugam usturoiul curatat si tocat marunt. Morcovul se curata, se spala bine, se da prin razatoare si se adauga in compozitie. Cand acestea sunt calite se adauga pasta de tomate, otetul, zaharul si boiaua si se amesteca bine.
Dupa aproximativ 10 minute se adauga mararul tocat marunt si se mai lasa 5 minute pe foc.
Aceasta se serveste ca si garnitura.
VA DORESC POFTA BUNA!
Dupa aproximativ 10 minute se adauga mararul tocat marunt si se mai lasa 5 minute pe foc.
Aceasta se serveste ca si garnitura.
VA DORESC POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu