- 10 oua;
- 150 gr pateu de ficat;
- 4 linguri smantana;
- 6 linguri maioneza: ulei, 1 galbenus de ou, 1 lingurita mustar;
- condimente: piper, vegeta.
Mod de preparare:
Intr-o oala se pune apa la fiert. Cand aceasta clocoteste se pun ouale circa 12 minute - 14 minute pentru a fierbe. Cand acestea sunt fierte si racite se curata de coaja si se taie in 2 pe lung. Intr-un bol se pun galbenusurile si se piseaza cu o furculita peste care se adauga pateul, condimente dupa gust si se amesteca bine, dupa care se adauga 4 linguri de maioneza si se amesteca pana cand devine o pasta. Cand este gata se gusta pentru a mai adauga condimente daca este cazul.
Ouale se umple cu o lingurita cu aceasta pasta.
Intr-un bol se amesteca cele 4 linguri de smantana cu restul de maioneza. Aceasta compozitie se intinde pe un platou peste care se aseaza ouale cu umplutura in sus. Acestea se pot orna cu gogosar, masline sau cu boabe de piper.
Ouale se umple cu o lingurita cu aceasta pasta.
Intr-un bol se amesteca cele 4 linguri de smantana cu restul de maioneza. Aceasta compozitie se intinde pe un platou peste care se aseaza ouale cu umplutura in sus. Acestea se pot orna cu gogosar, masline sau cu boabe de piper.
VA DORESC POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu