
INGRENDIENTE (1 portie)
- 2-3 pulpe de pui;
- condimente: piper, sare, zahar, vegeta;
- folie de aluminiu;
- gratar pentru aragaz;
- o salata verde;
- 3 cepe verzi;
- o legatura marar;
- ulei;
- 3 lingurite otet.
Mod de preparare:
Pulpele se spala bine, se cresteaza pana la os pe ambele parti, se condimenteaza cu piper si vegeta, se imbraca ermetic in folie de aluminiu si se pun pe gratar.
Se lasa la copt 25 de minute pe o parte si 25 de minute pe cealalta parte. Pulpele de pui astfel gatite sunt sanatoas, fragede si foarte gustoase.
Intre timp se pregateste salata verde: aceasta impreuna cu ceapa se spala bine si se taie in bucati de 1 cm grosime. Mararul se spala bine, se toaca marunt si se adauga peste salata. Intr-o cana se pune apa pana la jumatate, 1 lingurita sare, 3 lingurite zahar si 3 lingurite otet. Se amesteca pana cand se topeste zaharul si se toarna peste salata. Peste salata se mai pune si 5 stropi de ulei. Salata se amesteca bine de tot pentru a patrunde sucul in ea.
VA DORESC POFTA BUNA!
Se lasa la copt 25 de minute pe o parte si 25 de minute pe cealalta parte. Pulpele de pui astfel gatite sunt sanatoas, fragede si foarte gustoase.
Intre timp se pregateste salata verde: aceasta impreuna cu ceapa se spala bine si se taie in bucati de 1 cm grosime. Mararul se spala bine, se toaca marunt si se adauga peste salata. Intr-o cana se pune apa pana la jumatate, 1 lingurita sare, 3 lingurite zahar si 3 lingurite otet. Se amesteca pana cand se topeste zaharul si se toarna peste salata. Peste salata se mai pune si 5 stropi de ulei. Salata se amesteca bine de tot pentru a patrunde sucul in ea.
VA DORESC POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu