- 1,5 kg spanac;
- 700 ml lapte;
- 1 ceapa mica;
- 2 catei de usturoi;
- 20 ml ulei;
- 3 linguri faina;
- oua cate se doresc a se consuma;
- condimente: sare, vegeta.
Mod de preparare:
Spanacul se curata de codite, se spala bine si se pune intr-o oala la fiert. Cand spanacul este fiert se scurge bine de apa si se toaca marunt.
Intre timp se curata ceapa, se spala, se taie marunt si se pune la calit in ulei. Usturoiul se curata si se piseaza. Cand ceapa este calita se adauga paste ea spanacul, usturoiul, laptele, condimente si se lasa la fiert 20 de minute.
Intr-un bol se pune faina cu putina apa si se amesteca pana cand se omogenizeaza. Aceasta compozitie se adauga peste spanac, se amesteca bine si se mai lasa la fiert 10 minute.
Spanacul se serveste cu oua ochiuri prajite pe ambele parti.
Intre timp se curata ceapa, se spala, se taie marunt si se pune la calit in ulei. Usturoiul se curata si se piseaza. Cand ceapa este calita se adauga paste ea spanacul, usturoiul, laptele, condimente si se lasa la fiert 20 de minute.
Intr-un bol se pune faina cu putina apa si se amesteca pana cand se omogenizeaza. Aceasta compozitie se adauga peste spanac, se amesteca bine si se mai lasa la fiert 10 minute.
Spanacul se serveste cu oua ochiuri prajite pe ambele parti.
VA DORESC POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu