- 10 ciuperci;
- 200 gr carne de pui;
- 30 ml ulei;
- 50 gr cascaval ras;
- 1 lingura pasta de tomate;
- frunze de patrunjel;
- condimente: sare, piper, vegeta;
INGRENDIENTE PENTRU SOSUL REMULAT
- 1 castravecior murat;
- 1 castravecior proaspat;
- 1 ou fiert;
- 100 gr maioneza: 1 galbenus de ou, ulei, 1 lingurita mustar;
- 100 gr smantana;
- vegeta.
Mod de preparare:
Ciupercile se spala, se curata de coaja,se taie piciorusele, se dau prin vegeta si se baga la cuptor 10-15 minute. Intr-o olica se calesc in ulei piciorusele ciupercilor tocate marunt si carnea de pui taiata marunt. Se lasa pe foc 15 minute dupa care se adauga o lingura de pasta tomate, condimente dupa gust si patrunjelul tocat marunt. Cu aceasta compozitie se umple ciupercile peste care se pune cascavalul ras, se aseaza in tava cu umplutura in sus si se mai baga la cuptor 15 minute.
Se prepara sosul remulat astfel: castraveciorul murat, proaspat si oul fiert se dau prin razatoarea mica. Se adauga maioneza, smantana si vegeta dupa gust.
Pe un platou se intinde sosul remulat peste care se aseaza ciupercile reci cu umplutura in sus.
Se prepara sosul remulat astfel: castraveciorul murat, proaspat si oul fiert se dau prin razatoarea mica. Se adauga maioneza, smantana si vegeta dupa gust.
Pe un platou se intinde sosul remulat peste care se aseaza ciupercile reci cu umplutura in sus.
VA DORESC POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu