INGRENDIENTE
- 1 kg de cartofi;
- 5 cepe;
- 1 gogosar;
- ulei;
- condimente: sare, piper, vegeta, boia de ardei dulce.
Mod de preparare:
Cartofii se pun la fiert in coaja. In timp ce acestia fierb se pregateste compozitia.
Ceapa se curata, se taie rondele subtiri si se pune la calit in mai mult ulei (150 ml). Gogosarul se curata de cotor, se taie rondele bubtiri si se pune peste ceapa la calit. Cand sunt calite se adauga condimentele. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Cartofii cand sunt fierti si raciti se cutata de coaja si se taie rondele de 5-6 mm. Intr-o tava se pune putin ulei, se pun cartofii, se condimenteaza iar peste acestia punem compozitia din ceapa si gogosar. Aceasta se imprastie peste toti cartofii si se baga tava la cuptor aproximativ 15 minute.
Se serveste ca si garnitura.
VA DORESC POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Google Search

căutare personalizată
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu