
INGRENDIENTE
- 500 gr spaghete;
- 150 gr sunca presata;
- 150 gr costita;
- 3 albusuri de ou;
- 2 catei de usturoi;
- 1 pahar smantana;
- 70 gr parmezan;
- condimente: sare, vegeta.
Mod de preparare:
Intr-o oala se pune apa la fiert in care se adauga un varf de cutit de sare si un pic de ulei pentru nu a se prinde spaghetele si pentru nu a se lipi intre ele. Cand apa fierbe se pun in ea spaghetele intregi sau rupte in jumatate.
Sunca presata si costita se taie in felii lungi subtiri, se pun intr-o olica cu 2 linguri ulei si se pun la calit la foc mic. Se amesteca din cand in cand pentru a nu se prinde.
Intr-un bol se pun galbenusurile care se amesteca impreuna cu smantana.Usturoiul se da pe razatoare si se adauga in compozitie. Aceasta se toarna peste sunca si costita, se adauga un varf de cutit de sare si un varf de cutit de vegeta, se amesteca bine si se da la o parte de pe foc.
Spaghetele cand sunt fierte se pun intr-o strecuratoare la scurs. Cand s-au scurs se adauga peste compozitie si se amesteca pana cand se omogenizeaza bine si se da la o parte de pe foc.
Spaghetele Carbonara se servesc calde presarate cu parmeza.
Sunca presata si costita se taie in felii lungi subtiri, se pun intr-o olica cu 2 linguri ulei si se pun la calit la foc mic. Se amesteca din cand in cand pentru a nu se prinde.
Intr-un bol se pun galbenusurile care se amesteca impreuna cu smantana.Usturoiul se da pe razatoare si se adauga in compozitie. Aceasta se toarna peste sunca si costita, se adauga un varf de cutit de sare si un varf de cutit de vegeta, se amesteca bine si se da la o parte de pe foc.
Spaghetele cand sunt fierte se pun intr-o strecuratoare la scurs. Cand s-au scurs se adauga peste compozitie si se amesteca pana cand se omogenizeaza bine si se da la o parte de pe foc.
Spaghetele Carbonara se servesc calde presarate cu parmeza.
VA DORESC POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu