luni, 11 mai 2009

SALATA BULGAREASCA

INGRENDIENTE

- 2 cepe verzi;
- 2 rosii;
- 2 castraveciori;
- 2 oua;
- 200 gr sunca presata;
- 1 ardei gras rosu;
- 100 gr masline rondele;
- 1 ardei gras galben;
- 150 gr branza sau cascaval;
- 3 lingurite otet;
- 3 lingurite ulei;
- condimente: sare, piper.

Mod de preparare:

Intr-o olica se pune apa la fiert, iar cand aceasta clocoteste se pun ouala pentru a fierbe. Se spala bine toate legumele. Ceapa si rosiile se taie in rondele subtiri si se pun intr-un bol incapator. Ouale cand sunt racite, se curata de coaja si se taie cuburi. Sunca presata si ardeii grasi se taie in felii lungi subtiri. Branza / cascavalul si castraveciorii se taie cubulete. Peste salata se pun maslinele, otetul, uleiul si condimente dupa gust si se amesteca totul.

VA DORESC POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Google Search

căutare personalizată