- 2 morcovi;
- 6 cartofi;
- 200 gr smantana;
- 500 ml lapte;
- 2 linguri faina;
- 30 ml ulei;
- 1 legatura patrunjel;
- condimente: sare, vegeta.
Mod de preparare:
Intr-o oala se pun 3 litri de apa la fiert in care se adauga morcovii si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete. Se lasa la fiert 30 de minute dupa care se condimenteaza supa dupa gust. Intr-o tigaie se pune uleiul si faina la prajit pana cand se rumeneste dupa care se adauga laptele si se trece compozitia printr-o strecuratoare in supa. Legatura de patrunjel se pune intreaga in supa, se lasa 15 minute dupa care se scoate. Smantana se pune intr-un bol cu 2-3 linguri de apa, se amesteca, se pune compozitia in supa, se amesteca bine supa si se opreste focul.
VA DORESC POFTA BUNA!
VA DORESC POFTA BUNA!
Baccarat | Everything You Need to Know about Live Baccarat
RăspundețiȘtergereLearn all about 바카라 Baccarat by including the types of cards and strategies to keep in mind when playing Baccarat at the Seminole Hard Rock Hotel งานออนไลน์ and Casino 메리트카지노