- 1 ciolan mic de porc afumat;
- 3 cepe;
- 30 ml ulei;
- 2 morcovi;
- 500 gr fasole uscata;
- 2 linguri pasta de tomate;
- condimente: sare, piper, vegeta;
- 1 lingurita boia;
- verdeata de preferina: marar sau patrunjel.
Mod de preparare:
Morcovii si 1 ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pun int-o oala cu 3 litri de apa la fiert. Fasolea se spala si se adauga in oala la fiert. Ciolanul se spala, se taie in bucati normale si se pune si el in oala la fiert si se condimenteaza ciorba dupa gust. Se lasa totul la fiert aproximativ 1 ora si 30 de minute. Intr-o craticioara se pun la calit in ulei cele 2 cepe taiate marunt peste care se adauga pasta de tomate si boiaua. Aceasta compozitie se pune in ciorba, se adauga si verdeata tocata marunt si se mai lasa la fiert 10 minute.
VA DORESC POFTA BUNA!
esti tare de nevasta!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
RăspundețiȘtergere