- 1,5 kg cotlet sau pulpa de porc;
- o varza mica murata;
- 2 linguri de mustar picant;
- 3 portocale;
3 linguri zahar;
- 2 pahare de vin alb;
- 1 lingura praf de ghimbir;
- 4-5 carnati afumati de porc;
- 3 cartofi;
- condimente: sare, piper, busuioc macinat;
- 2 linguri ulei;
- folie de aluminiu.
Mod de preparare:
Se condimenteaza bine carnea taiata in bucati normale cu sare, piper si busuioc. Se ia o tava incapatoare peste care se pune folie de aluminiu.
Varza murata se taie fideluta si se aseaza in tava peste tot. Peste varza se pun bucatile de carne condimentate.
Se prepara un sos din mustar, sucul de la portocale, zahar, vin alb si ghimbir se amesteca bine si apoi se toarna peste bucatile de carne din tava.
Se taie carnatii in bucati de 8-10 cm, se cresteaza putin si se aseaza de jur-imprejurul fripturii, pe varza.
Se curata cartofii, se spala si se taie in sferturi si se pun in tava printre carne si carnati.
Se toarna putin ulei peste friptura, se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga la cuptor timp de 50-60 minute, la foc potrivit.
Dupa care se scoate si se serveste calda.
Varza murata se taie fideluta si se aseaza in tava peste tot. Peste varza se pun bucatile de carne condimentate.
Se prepara un sos din mustar, sucul de la portocale, zahar, vin alb si ghimbir se amesteca bine si apoi se toarna peste bucatile de carne din tava.
Se taie carnatii in bucati de 8-10 cm, se cresteaza putin si se aseaza de jur-imprejurul fripturii, pe varza.
Se curata cartofii, se spala si se taie in sferturi si se pun in tava printre carne si carnati.
Se toarna putin ulei peste friptura, se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga la cuptor timp de 50-60 minute, la foc potrivit.
Dupa care se scoate si se serveste calda.
VA DORESC POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu