marți, 28 aprilie 2009

CHIFTELUTE UMPLUTE CU CIUPERCI

INGRENDIENTE
- 500 gr carne tocata de vita;
- 4-5 ciuperci;
- 2 oua;
- 1 ceapa;
- 1 lingura faina;
- 1 legatura patrunjel;
- condimente: sare, piper, vegeta, oregano.

Mod de preparare:

Se amesteca carnea tocata cu ouale si faina, se pune sare, piper, vegeta, oregano dupa gust si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia.
Se curata ceapa, se taie marunt, se caleste in ulei, se adauga ciupercile tocate,patrunjelul tocat si se lasa pe foc pana se formeaza un sos.
Din compozitia de carne se formeaza chiftelute subtiri: se pune pe o chifteluta o lingurita din compozitia facuta cu ciuperci si se acopera cu o alta chifteluta si se preseaza bine marginile.
Se prajesc apoi chiftelele astfel umplute in ulei incins, iar cand se scot se pun pe un servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

VA DORESC POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Google Search

căutare personalizată